Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Team Rynkeby 1935x1088 16 9

Evli on yksi Suomen Team Rynkeby – God Morgon -pyöräilyjoukkueen tukijoista. Team Rynkeby – God Morgon Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkuetta, jossa eri maiden joukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät tempauksella rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

 

Kerätyt varat menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle, jotka tekevät tärkeää työtä lasten syöpätutkimuksen edistämiseksi ja syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Iso osa kerätyistä varoista saadaan lahjoituksina yrityksiltä, jotka lähtevät mukaan hankkeen sponsoreiksi. 

”Evlille keskeisiä arvoja ovat oppiminen ja jatkuva kehittyminen. Team Rynkeby -yhteistyöllä haluamme edistää parempaa tulevaisuutta lapsille ja tukea tutkimustyötä, joka pyrkii tähän. Team Rynkebyn tempauksella kerätään varoja, jotta lasten ja nuorten syöpätutkimusta voidaan kehittää entistä paremmaksi ja samalla tukea vakavasti sairaita lapsia ja heidän läheisiään. Syöpähoitojen kehitys on ollut huimaa viimeisen 30 vuoden aikana, mutta lisää varoja tarvitaan, jotta elintärkeä tutkimustyö voi jatkua ja entistä useampi syöpään sairastunut lapsi selviäisi sairaudesta”, Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi yhteistyön aloittamista.

Tänä vuonna Team Rynkebyhyn osallistuu 2 026 pyöräilijää ja 538 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 64 paikalliseen joukkueeseen yhdeksässä eri maassa. Hanke huipentuu heinäkuussa 2023, jolloin joukkueet pyöräilevät Suomesta Ranskaan ja saapuvat yhtä aikaa Pariisiin. Evli tukee Team Rynkebyn Helsingin, Espoon ja Turun joukkueita. 

Vuonna 2022 Team Rynkeby lahjoitti yhteensä 10,4 miljoonaa euroa vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatioille. Kaikkiaan 22 toimintavuotensa aikana Team Rynkeby on kerännyt yhteensä 85,8 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. 

Lue lisää Team Rynkebystä: Team Rynkeby FI 

Voit seurata Team Rynkebyn matkaa kohti Pariisia:

Espoo: www.instagram.com/trespoo/ ja www.facebook.com/teamrynkebyespoo 

Helsinki: www.instagram.com/tr_helsinki/ ja www.facebook.com/TeamRynkebyHelsinki 

Turku: www.instagram.com/teamrynkebyturku/ ja www.facebook.com/teamrynkebyturku 

Lisätietoja:
Mikaela Herrala, johtaja, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, Evli Oyj, p. +358 50 544 5740, mikaela.herrala@evli.com 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua