Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli-Rahastoyhtiö on solminut jakeluyhteistyötä koskevan sopimuksen TPM Blue Associatesin kanssa strategiamarkkinoinnista Ranskassa.

Kolmannen osapuolen markkinointiyhtiö Blue Associates on kahden ammattivarainhoitajan perustama ja johtama yritys, jolla on yhteensä yli 50 vuotta kokemusta sijoitusmarkkinoinnista Ranskassa, Belgiassa, Luxemburgissa ja Monacossa. Yhtiö auttaa varainhoitajia hankkimaan ammattimaisia sijoittaja-asiakkaita Ranskassa ja muualla Euroopassa.

“Evlin tavoite on tarjota palkittuja osake- ja yrityslainarahastojaan yhä laajemmalle ja kansainvälisemmälle asiakaskunnalle. Olemme kartoittaneet Ranskan markkinoita usean vuoden ajan ja nyt on oikea aika panostaa jakeluun Ranskassa institutionaalisille sijoittajille, jotka haluavat aktiivisia ja tuloksellisia sijoitusratkaisuja, joihin ESG-tekijät on integroitu”, sanoo Evli Pankki Oyj:n kansainvälisen myynnin johtaja Petter von Bonsdorff.

Blue Associatesin perustajat Christian de Bausset ja Denis Chasteauneuf: “Alhaisesta korkotasosta johtuen pohjoismaiset yrityslainat vaikuttavat houkuttelevilta, ja Evlin yrityslaina-asiantuntemus antaa lisäarvoa ranskalaisten ammattimaisten sijoittajien salkkujen hajauttamisessa. Olemme myös vaikuttuneita Evlin osakerahastojen salkunhoidon erityispiirteistä. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän uuteen kumppanuuteen".

 

Lisätietoja:

Petter von Bonsdorff, johtaja, kansainvälinen myynti, Evli Pankki Oyj, p. +358 (0) 9 47669 111, petter.bonsdorff@evli.com

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua