Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

Evli Oyj (Evli) ja EAB Group Oyj (EAB) ovat 22.4.2022 julkaistulla pörssitiedotteella kertoneet allekirjoittaneensa aiesopimuksen, jonka mukaan osapuolet selvittävät Evlin ja EAB:n mahdollisuutta yhdistää toimintansa.

Suunnitellun yhdistymisen jälkeen Evlin osakkeenomistajat omistaisivat yhteensä noin 91 prosenttia yhdistyneen yhtiön osakkeista ja 99 prosenttia äänistä ja EAB:n osakkeenomistajat yhteensä noin 9 prosenttia yhdistyneen yhtiön osakkeista ja yhden (1) prosentin äänistä.

Osapuolten tavoitteena on allekirjoittaa yhdistymissopimus ja muut transaktiosopimukset toukokuun 2022 aikana. Suunniteltu yhdistyminen tullaan saattamaan täytäntöön arviolta vuoden 2022 jälkimmäisellä vuosipuoliskolla.

Pörssitiedote: Evli ja EAB Group selvittävät yhdistymistä

Suunniteltu yhdistyminen ei edellytä toimenpiteitä Evlin asiakkailta, joita palvellaan tuttuun tapaan ennen järjestelyä ja sen jälkeen. Suunnitellun yhdistymisen jälkeen asiakkailla on hyödynnettävissä entistäkin laajempi tuote- ja palvelutarjoama sekä entistäkin kattavammat asiantuntijaresurssit.

Evlin yhteyshenkilöt sekä Sijoittajapalvelu, p. (09) 4766 9701 (arkisin klo 9.30–16.30) tai sijoittajapalvelu@evli.com, auttavat mielellään mahdollisissa kysymyksissä.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua