Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Vesipisaroita voikukan siemenellä lähikuvassa.

Evli on rekrytoinut Ruotsiin Louise Carlqvist Byrnen ja Richard Kiwin. Louise vastaa kannustinohjelmien suunnittelusta ja Richard Evlin varainhoidosta Ruotsissa. 

Evlin vuosi 2023 oli vahva, ja sen 40,2 miljoonan euron tulos oli 30 prosenttia suurempi kuin vuonna 2022. Vuoden lopussa Evli hallinnoi yli 18,0 miljardin euron asiakasvarallisuutta. Tuleville vuosille konsernilla on tavoitteena muun muassa jatkaa kasvua Ruotsissa, Evli AB tytäryhtiön kautta. Siksi Tukholman toimistoa on nyt vahvistettu kahdella merkittävällä rekrytoinnilla.

"Olemme erittäin iloisia voidessamme toivottaa Louisen ja Richardin tervetulleiksi Tukholman tiimiimme. Heidän osaamisensa ja kokemuksensa ovat erittäin tärkeitä kasvun edistämisessä Ruotsin markkinoilla. Suomessa Evlillä on johtava markkina-asema varainhoidossa ja kannustinohjelmissa. Ruotsissa haluamme nyt selvästi kasvattaa näitä toimintoja, joita olemme rakentaneet vuosien varrella. Näemme mielenkiintoisia synergiaetuja liiketoiminta-alueidemme, varainhoidon, kannustinohjelmien ja yritysrahoituksen, välillä", sanoo Ruotsin Evlin toimitusjohtaja Mikael Thunved.  

Richard Kiw vastaa jatkossa varainhoidosta Ruotsissa. Richardilla on yli 20 vuoden kokemus varainhoidosta, ja hän on viimeksi työskennellyt Carnegien palveluksessa.  

"Evlillä on laaja asiantuntemus ja vahva asema Suomessa. Odotan innolla, että saan olla mukana kehittämässä tätä Ruotsissa", Richard Kiw sanoo.  

Louise Carlqvist Byrnellä on yli 15 vuoden kokemus palkitsemisasioista ja kannustinohjelmien suunnittelusta. Louise on aiemmin toiminut muun muassa WTW:ssä Executive Compensation Consultant -roolissa Tukholmassa ja Lontoossa sekä Viaplay Groupissa Head of Compensation and Benefits -roolissa.

"Olen innoissani siitä, että pääsen Evlin palvelukseen näin jännittävässä vaiheessa yrityksen matkaa Ruotsissa. Ainutlaatuisen liiketoimintamallin ansiosta meillä on tarjonta, joka erottaa meidät kilpailijoista", Louise Carlqvist Byrne sanoo. 

Lisätietoja:

Mikaela Herrala, Johtaja, markkinointi, viestintä ja sijoittajasuhteet, Evli 
mikaela.herrala@evli.com, +358 50 544 5740 

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua