Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

More20than20incentives 2

Evli Alexander Incentives (EAI) tarjoaa moderneja huippuluokan palveluja aina kannustinjärjestelmien konsultoinnista niiden hallinnointiin sekä paljon muuta: hoidamme kannustinjärjestelmien elinkaarten kaikki vaiheet.

Ruotsin dynaaminen yritysmaailma on ihanteellinen ympäristö palveluidemme laajentamiselle ja pysyvän vaikutuksen aikaansaamiselle – pääsemme luomaan vahvoja kumppanuussuhteita ja arvoa asiakkaillemme. Työskentelemme jo useiden Ruotsalaisten asiakkaiden kanssa, jotka ovat ottaneet palvelumme sekä työskentelytapamme erittäin hyvin vastaan.

 

Osana laajentumista toivotamme tervetulleiksi kaksi raudanlujaa ammattilaista: Anders Tapper ja Christian Engström. Heidän asiantuntemuksensa ja kokemuksensa täydentää nykyistä tiimiämme Ruotsin markkinoilla ja on avainasemassa tarjotessamme entistä laajempaa arvoa asiakkaillemme ja edistettäessämme kasvuamme Ruotsin markkinoilla.

Andersilla on runsaasti kokemusta pohjoismaisten large cap -yritysten kokonaispalkitsemisen neuvonannosta, joten hän tuo tiimiimme ainutlaatuisen näkökulman ja vankkaa alan tuntemusta. Andersin strategiset näkemykset sekä aiemmat näytöt tulevat varmasti edistämään asiakkaidemme menestymistä.

Christian on dynaaminen ja ratkaisukeskeinen ammattilainen, joka on työskennellyt Evlin Corporate Finance -tiimissä vuodesta 2010. Vahvan verkostonsa ja Ruotsin markkinatietämyksensä ansiosta hän pystyy tarttumaan tähän mahdollisuuteen täydellä teholla ja tuo tiimiimme erittäin arvokkaan panoksen.

Sekä Anders että Christian jakavat EAI:n sitoutumisen huippulaatuun, asiakastyytyväisyyteen ja positiivisen muutoksen edistämiseen. Heidän tullessaan täydentämään yli 60 pohjoismaisen asiantuntijamme tiimiä, olemme entistä valmiimpia tuottamaan räätälöityjä ratkaisuja ruotsalaisten asiakkaidemme erityistarpeisiin ja auttamaan heitä saavuttamaan tavoitteensa sekä menestymään kilpailuilla markkinoilla.

 

Lisätietoja:

Pertti Helaniemi, Partner, CEO, Evli Alexander Incentives Oy, +358 50 5605 506, pertti.helaniemi@eai.fi

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua