Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White structure combined with a view of Helsinki city modern buildings 2000x1125 SOME Tiny

Evli Oyj (”Evli”) ja EAB Group Oyj (”EAB”) ovat yhdistyneet ja muodostavat yhdessä entistä kattavammin varainhoidon tuotteita ja palveluita tarjoavan Evli Oyj:n.

Evliä ja EAB:tä yhdistää merkittävä sitoutuminen ja panostus vastuulliseen sijoittamiseen ja kestävien sijoitusratkaisujen tarjoamiseen. Vahvan perinteisten varainhoitopalveluiden tarjonnan lisäksi Evli voi yhdistymisen myötä tarjota entistä kattavammin vaihtoehtoisia sijoitustuotteita, digitaalisia palveluratkaisuja sekä palkitsemis- ja henkilöstörahastopalveluita. Myös asiantuntija-, myynti- ja asiakaspalveluresurssit vahvistuvat Suomessa.

Evli tarjoaa jatkossa BNP Paribas Asset Managementin rahastotuotteita yksinoikeudella Suomessa.

"Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa Evlin ja EAB:n yhdistymisestä. Yhdistyminen on looginen jatko Evlin strategiselle matkalle johtavaksi pohjoismaiseksi varainhoitajaksi, joka auttaa asiakkaitaan hoitamaan varallisuutta tavalla, joka tukee kestävää tulevaisuutta. Yhdistymisen myötä Evlin tuote- ja palvelutarjooma laajenee muun muassa uusilla vaihtoehtoisilla sijoitustuotteilla. Laajemman palveluvalikoiman ja uusien asiantuntijaresurssien myötä meillä on entistä parempi kyvykkyys palvella asiakkaitamme heidän yksilölliset tarpeensa huomioiden”, Evlin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki kommentoi.

Yhdistyminen ei edellytä asiakkailta toimenpiteitä, vaan palvelut jatkuvat normaalisti. Yhdistymisen myötä asiakkaat pääsevät hyödyntämään vieläkin laajempaa palveluvalikoimaa.


Lisää tietoa Evlin ja EAB:n yhdistymisestä:

Pörssitiedote 1.10.2022: Evli Oyj:n ja EAB Group Oyj:n sulautuminen ja Evli Oyj:n osakepääoman korotus on rekisteröity kaupparekisteriin

Pörssitiedote 28.9.2022: Evli Oyj:n ja EAB Group Oyj:n sulautuminen toteutuu ja Evli oyj julkaisee vapautusasiakirjan

Pörssitiedote 31.5.2022: Evli Oyj ja EAB Group Oyj ovat allekirjoittaneet yhdistymissopimuksen

Pörssitiedote 22.4.2022: Evli ja EAB Group selvittävät yhdistymistä

 

Lisätietoja:
Sijoittajapalvelu, p. (09) 4766 9701 (arkisin klo 9.30–16.30) tai sijoittajapalvelu@evli.com.

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua