Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

White marble with beams of light heading down Unsplash 2000x1125 16 9 tiny

EAI Logo 2020


Evli Pankki Oyj ja Alexander Group Oy ovat tänään, 30.9.2020, allekirjoittaneet sopimuksen Alexander Incentives Oy:n ja Evli Awards Management Oy:n yhdistymisestä.

Fuusio toteutetaan osakevaihtona ja siinä syntyvä uusi Evli Alexander Incentives Oy jatkaa Evli Pankin tytäryhtiönä. Yhdistymisen jälkeen Alexander Group ja avainhenkilöt jatkavat yhtiön osakkaina

Alexander Incentives Oy on johdon ja henkilöstön sitouttamiseen ja palkitsemiseen erikoistunut neuvonantaja. Alexanderin avainhenkilöt jatkavat asiakkaiden entistä kattavampaa palvelemista uudessa yhtiössä.

"Henkilöstön ja johdon palkitseminen sekä erilaiset työntekijöiden osakeomistusohjelmat ovat kehittyneet huikeasti niiden runsaan 30 vuoden aikana, joina olemme työskennelleet alan johtavana neuvonantajana Suomessa. Palkitsemisjärjestelmät ovat saaneet tärkeän roolin yrityksen strategian ja johtamisen tukena. Olen vakuuttunut, että palkitsemisjärjestelmien suunnittelun ja hallinnoinnin yhdistyminen on asiakkaittemme etu", sanoo Alexander Groupin toimitusjohtaja Yrjö Kopra.

Vuonna 2007 perustettu Evli Awards Management Oy on maan johtava hallinnointipalvelujen tuottaja osakepohjaisia kannustinjärjestelmiä käyttäville pörssiyhtiöille. Kannustinjärjestelmien piiriin kuuluu kymmeniä tuhansia henkilöitä yli sadassa maassa.

"Kyse on Evlille tärkeästä liiketoiminnasta, jossa on edellytykset luoda kansainvälistä kasvua. Kannustinohjelmat synnyttävät myös uutta varallisuutta ja sitä kautta uusia varainhoito- ja sijoittaja-asiakkuuksia etenkin Evlille tärkeissä yrittäjä- ja yritysjohtajasegmenteissä. Kannustinjärjestelmien hallinnointi sopii sopimuspohjaisena toimintana erinomaisesti strategiaamme, jonka tavoitteena on kasvattaa toistuvien tuottojen osuutta liikevaihdosta", kertoo Evli Pankin toimitusjohtaja Maunu Lehtimäki.

Uusi Evli Alexander Incentives Oy (EAI) palvelee asiakkaitaan kaupan jälkeen entiseen tapaan. Yhtiöiden nykyinen johto on sitoutunut jatkamaan yhtiössä ja kehittämään sen toimintaa. Uuden yhtiön toimitusjohtajana toimii Pertti Helaniemi.

"Yhdistymisen myötä yhteistyö Alexander Incentivesin kanssa tiivistyy entisestään, mikä on sekä listattujen että listaamattomien asiakasyritysten kannalta erinomainen asia. Jatkossa voimme tarjota asiakkaallemme saumattomasti toimivan ja kokonaisvaltaisen asiakaskokemuksen kannustinohjelmien kaikissa vaiheissa – suunnittelusta ja hallinnoinnista aina varainhoitoon asti. Asiakastarpeiden huomiointia digitaalisissa palveluissa voidaan kehittää entistä enemmän hyödyntämällä EAM:n vahvaa sähköisen palvelun Incentive-portaalia ja Evlin osaamista verkossa toimivista sijoitus- ja varainhoitopalveluista", kertoo toimitusjohtaja Pertti Helaniemi.

Katso Evli Pankin pörssitiedote asiasta.

Lisätietoja:
Maunu Lehtimäki, toimitusjohtaja, Evli Pankki Oyj, p. (09) 4766 9304
Pertti Helaniemi, toimitusjohtaja, Evli Alexander Incentives Oy, p. (09) 4766 9421

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua