Siirry sisältöön

Tervetuloa uusille verkkosivuillemme

Valkoinen marmori, josta valonsäteet suuntautuvat alaspäin.

Finanssivalvonta on päätöksellään 10.7.2024 myöntänyt luvan Sijoitusrahasto AJ Evli Value Hedgen hoidon luovuttamiseen Evli-Rahastoyhtiö Oy:ltä GRIT Rahastoyhtiö Oy:lle. Samalla Finanssivalvonta on vahvistanut tietyt, lähinnä luovutuksen edellyttämät, sijoitusrahaston sääntömuutokset.

Hoidon luovutuksen suunniteltu täytäntöönpanoaika on 1.10.2024. Luovutuksen ajankohdasta lähtien GRIT Rahastoyhtiö Oy vastaa sijoitusrahaston hoitamisesta ja salkunhoidosta. Juha Rajakenttä tulee jatkossakin toimimaan sijoitusrahaston nimettynä salkunhoitajana.

Hoidon luovutus ja sääntömuutokset eivät edellytä sijoitusrahaston osuudenomistajilta toimenpiteitä. Osuudenomistajilla on oikeus voimassa olevien sääntöjen mukaisesti lunastaa osuutensa.

Sääntömuutokset tulevat voimaan samana päivänä, kun rahaston hoito luovutetaan. Sijoitusrahaston nimi luovutuksen jälkeen on AJ Value Hedge GRIT Sijoitusrahasto ja rahastoyhtiönä toimii GRIT Rahastoyhtiö Oy. Muut sääntömuutokset ovat teknisluonteisia muutoksia tai täsmennyksiä liittyen:

  • luoton ottamiseen,
  • rahasto-osuuden arvon julkaisemiseen,
  • rahaston varojen arvostukseen käytettäviin valuuttakursseihin,
  • toimeksiannon toimittamiseen, vahvistamiseen ja toteuttamiseen,
  • rahaston varoista maksettaviin korvauksiin ja
  • palkitsemiseen.

Uudet säännöt ovat saatavilla veloituksetta GRIT Rahastoyhtiö Oy:ltä ja Evli-Rahastoyhtiö Oy:ltä. Säännöt ovat nähtävillä myös Evlin verkkosivuilta

Merkinnät, lunastukset ja raportointi sijoitusrahaston luovutuksen jälkeen

Sijoitusrahaston hoidon luovutuksen jälkeen merkintöjä ja lunastuksia voi tehdä vain toimittamalla toimeksiannot GRIT Rahastoyhtiö Oy:lle toimeksiantolomaketta käyttäen. Lomakkeet ovat saatavilla sähköpostitse osoitteesta fundadmin@gritfundservices.fi. Salkkuraportit sekä merkintä- ja lunastusvahvistukset lähetetään jatkossa asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen osoitteesta reports@gritfundservices.fi.

Lisätietoa rahaston hoidon luovutuksesta saa Evlin Sijoittajapalvelusta osoitteesta info@evli.com tai puhelimitse +358 9 4766 9701 (arkipäivisin klo 9.30-16.30) tai GRIT Rahastoyhtiö Oy:ltä osoitteesta fundadmin@gritfundservices.fi tai puhelimitse +358 20 7613 350.
 

Evli-Rahastoyhtiö Oy ja GRIT Rahastoyhtiö Oy

Tämä saattaa myös kiinnostaa sinua